Екшън с бивш шеф на Формула 1 в Бразилия, арестуваха Бърни Екълстоун


Екшън с бивш шеф на Формула 1 в Бразилия, арестуваха Бърни Екълстоун
Снимка: Getty Images/Guliver

1574 0

Екшън с участието на бившия шеф на Формула 1 Бърни Екълстоун се разигра в Бразилия. Вчера той е бил арестуван за незаконно притежание на оръжие. Местната полиция съобщи, че британецът е бил задържан, докато е чакал да се качи на частен самолет за Швейцария.

Бразилските власти открили в багажа на Екълстоун пистолет без документи по време на проверката на летището и го отвели в ареста на летище Виракопос в Кампинас.

Впоследствие Екълстоун признал, че притежава пистолета, но обявил, че не е знаел, че по това време е в багажа му, съобщават още от органите на реда. Британецът платил гаранция и бил освободен да пътува до Швейцария.

91-годишният бивш шеф на Формула 1 е женен за родената в Бразилия Фабиана Екълстоун, която е вицепрезидент на ФИА и член на Световния съвет по автомобилен спорт.

Двамата присъствали на няколко събития в южноамериканската страна през май, включително местно състезание за автомобили в провинцията близо до Сао Пауло и среща с тройния световен шампион Нелсън Пикет в Бразилия.

А ето кой ликува в Гран При на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички