Екълстоун: Ферари се "събуди", но после пак "заспа", Хамилтън ще е шампион


Екълстоун: Ферари се "събуди", но после пак "заспа", Хамилтън ще е шампион
Снимка: Gulliver/GettyImages

1061 0

Бившият генерален промоутър на Формула 1 Бърни Екълстоун е на мнение, че интрига в световния шампион за сезон 2017 вече не съществува и Люис Хамилтън е сигурен победител в надпреварата за четвърти път в кариерата си.

"Люис ще спечели шампионата още в следващото състезание в Остин. Той се представи отлично този сезон, а Ферари първо се "събуди", но после отново "заспа", коментира Екълстоун, цитиран от Daily Mail.

В момента Хамилтън изпреварва най-близкия си преследвач Себастиан Фетел от тима на Ферари с 59 точки. Екълстоун също така сподели, че вече не се чувства желан гост в кухнята на Формула 1, въпреки че новите собственици от "Либърти Медия" директно не са му казали нищо. За последно той е посетил Гран при на Австрия през юли.

"Чейс Кери ми отправи послание чрез една своя сътрудничка на офиса, която ми предаде, че нямат толкова много свободни помещения, само тези, които им предоставя промоутърът на Гран при. Тъй като ръководителите на Ф1 сега са трима, те използват всичките три офиса и затова не искат аз да идвам на състезанията", каза Екълстоун. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички