Люис Хамилтън най-накрая щастлив от представянето си


Люис Хамилтън най-накрая щастлив от представянето си
Снимка: GettyImages

1358 0

Пилотът на Мерцедес от Формула 1 Люис Хамилтън остана доволен от представянето си в Гран При на Испания през уикенда. Британецът завърши пети на състезанието, а болидите на неговия отбор най-накрая показаха някакво подобрение.

"Много съм щастлив. Разбира се, очаквах повече, но проблемът в старта ме забави много, близо 30 секунди", сподели Хамилтън в интервю.

"В Джеда бях в дъното на редицата и си мислех, че ще бъде невъзможно да се боря дори за топ 10 в състезанията през кампанията, но ето, че нещата се развиха добре за мен."

"Отборът ми даде прогноза за осмото място днес в Барселона и аз останах доста учуден от това. В крайна сметка, се раздадох на максимума и завърших пети".

"Със сигурност този сезон е изпълнен трудности, но правим всичко възможно да се върнем бързо на правилния път", завърши състезателят.

За Хамилтън и Мерцедес няма много време за празненства, тъй като Гран При на Монако ще се състои следващия уикенд и чука на вратата. Сребърните стрели навярно ще се пробват да подобрят представянето си там. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как се развиха нещата в Гран При на Испания.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички