Бъдещето на Фернандо Алонсо в Астън Мартин е под въпрос?


Бъдещето на Фернандо Алонсо в Астън Мартин е под въпрос?
Снимка: Getty Images

1665 0

След като "Honda" постигна споразумение с отбора от Формула 1 Астън Мартин като доставчик на задвижващи системи, сега се появиха въпросителни около бъдещето на двукратния световен шампион Фернандо Алонсо и британския тим.

По време на престоя си в Макларън, двукратният световен шампион критикуваше Хонда публично на няколко пъти за техните неконкурентни силови агрегати. По темата за бъдещето на испанеца се изказа и специалистът в сферата на Ф1 - Джон Сутил.

"Мисля, че Астън Мартин ще изправен пред огромно главоболие през следващите няколко години с това какво да прави с Фернандо Алонсо. Появява се изцяло нов сценариий от това, което предлагаха миналата година, като се има предвид тяхната позиция, къде бяха миналата година и къде ще бъдат по-късно и през следващите няколко години", каза експертът.

Емблематичната британска марка обяви партньорството си с "Honda" в сряда, като се отказа от "Mercedes" в полза на японския производител. Но сега всички се интересуват какво ще се случи с Фернандо Алонсо в близкото бъдеще.

Вижте детайлите около сделката на Астън Мартин с Хонда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички