Глас от Анлия: Шарл Льоклер няма шанс за световната титла във Формула 1


Глас от Анлия: Шарл Льоклер няма шанс за световната титла във Формула 1
Снимка: Getty Images

1948 0

Известният британски специалист в сферата на Формула 1 - Питър Уиндзър, вярва, че пилотът на Ферари Шарл Льоклер няма да може да спечели световната титла в своята кариера.

Въпреки че монегаскът показва невероятни резултати през последните няколко години, това не е достатъчно за него, за да спечели най-големия приз. Льоклер спечели няколко състезания, но никога не си осигури световната титла.

"Мисля, че Льоклер е много талантлив, но надали ще получи шанса да стане световен шампион във Формула 1. Пак казвам, талантът е налице, той може да осигури победи в отделните състезания, но не и световна титла. Един пилот трябва да е в правилния тим и правилния болид, за да постигне това", категоричен бе Уиндзър в своя YouTube канал.

Старта на сезона за Льоклер определено не е един от най-добрите. Той трябваше да се оттегли преждевременно в Бахрейн и Австралия, на два пъти завърши седми - в Саудитска Арабия и Маями, а единственият му подиум (трето място) дойде в Азербайджан. 25-годишният пилот е седми във временното класиране на шампионата с 34 пункта.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ралф Шумахер разкритикува жестоко Ферари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички