Алонсо назова двете състезания, които могат да преобърнат сезона за Астън Мартин във Формула 1


Алонсо назова двете състезания, които могат да преобърнат сезона за Астън Мартин във Формула 1
Снимка: Getty Images

2711 0

Фернандо Алонсо каза, че истинската амбиция на Астън Мартин за предстоящата кампания ще стане по-ясно, когато отборът започне да обновява своите болиди.

Британският отбор, както всеки друг тим от Формула 1, ще разкрие голямото си подобрение в едно от първите европейски състезания през сезона. Алонсо заяви, че надпреварите в Имола и Баку през следващите седмици може да променят конкурентното усещане на "AMR23".

"От Баку и Имола нататък отборите ще започнат да променят частите на колите. Може би това ще промени и начина, по който даден отбор се чувства конкурентен. Така че да видим. Надяваме се, че ще успеем да запазим темпото си", каза Алонсо на пресконференция.

Алонсо се цели в първото място на Гран При на Австралия

"В момента в социалните мрежи се случват много неща за възможната 33-та победа и как това беше планът преди две години. Сега всички говорят за моята 33-та победа в спорта. Надяваме се, че ще стигна до тази цифра и след това ще се целя в 34-ата", сподели още Алонсо.

В Астън Мартин направиха драстични промени в своите болиди, които изглеждат доста конкурентни през настоящата кампания. Фернандо Алонсо завърши на трето място както в Бахрейн, така и в Саудитска Арабия и върна надеждите на своите фенове за постигане на нещо голямо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Всичко, което трябва да знаете преди старта на Гран При на Австралия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички