Адвокат поясни защо всичко около състоянието на Михаел Шумахер е строга тайна


Адвокат поясни защо всичко около състоянието на Михаел Шумахер е строга тайна
Снимка: Getty Images/Guliver

9943 0

Адвокатът на Михаел Шумахер обясни състоянието на легендарния пилот се пази в тайна. Германецът е може би е една от най-популярните личности в света заради безпрецедентните си постижения във Формула 1. Въпреки това, след изключително тежкия му инцидент със ски през 2013 година, почти никаква информация не се появи за това как той всъщност се справя.

Състоянието на Шумахер продължава да е тайна

В разговор с "LTO" семейният адвокат на Шумахер - Феликс Дам, каза защо са решили да не разкриват нищо за седемкратния световен шампион във Формула 1. Той обясни как семейството на легендарния пилот е решило да направи окончателно съобщение за състоянието на Шумахер и след това никога да не говори за това пред медиите.

"Винаги е било въпрос на защита на личната информация. Разбира се, имахме много дискусии как да стане това. Ние също обмислихме дали окончателното съобщение за здравословното състояние на Михаел може да бъде правилният начин да го направим. Но това нямаше да е краят и трябваше да има постоянно актуализирани "доклади за неговото здраве", разкрива Дам. 

Към момента само шепа хора извън семейството на Шумахер знаят как всъщност е той и са се срещали с него. Един от тях е бившият президент на ФИА и шеф на отбора на Ферари - Жан Тод.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интервюто с Михаел Шумахер, което се оказа пълна измама.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички