"Бях твърде наивен...": Сайнц си спомни за злощастна среща с Михаел Шумахер


"Бях твърде наивен...": Сайнц си спомни за злощастна среща с Михаел Шумахер
Снимка: Getty Images/Guliver

3301 0

Пилотът на Ферари във Формула 1 - Карлос Сайнц, "отвори" своите спомени и разказа на обществеността за първата си среща с легендата на моторните спортове - Михаел Шумахер.

Злощастната среща

Срещата се състояла през детските години от живота на Сайнц, когато испанецът е бил на възраст между 10 и 13 години, по времето, когато той се състезаваше за картинг отбора на Шумахер в Германия.

"Мисля, че бях твърде наивен, за да разбера, че се срещам с Михаел Шумахер. Бях просто фен, но не се изнервих твърде много. Ако го бях срещнал на 16-годишна възраст, когато наистина знаех кой всъщност е Михаел Шумахер, тогава със сигурност щеше да е друго", споделя пилотът на Ферари пред подкаста "P1".

Припомняме, че бащата на пилота на Ферари - Карлос Сайнц-старши, е легенда в рали сферата. Той е двукратен световен шампион и е имал възможността да запознае своя син с редица големи имена в моторните спортове. 

Признанието на Сайнц за срещата с Шумахер предизвика редица реакции в социалните мрежи, като някои от коментарите на потребителите гласяха, че испанецът със сигурност иска да върне времето обратно, за да се наслади на момента.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Интервюто с Шумахер, което се оказа пълна измама.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички