Фетел се ядосва: Исках да разваля купона на Мерцедес, но не успях


Фетел се ядосва: Исках да разваля купона на Мерцедес, но не успях
Снимка: Getty images

1447 0

Четирикратният световен шампион и пилот на Ферари Себастиан Фетел заяви, че е направил всичко възможно по силите си да развали празника на Мерцедес в Гран при на САЩ. Британецът Люис Хамилтън официално спечели титлата. Това е третият му триумф след 2008 и 2014 година.

"Опитах да се разваля купона на Мерцедес и може би трябваше да поема по-голям риск срещу Розберг, но в крайна сметка не успях. Жалко е, защото понякога си мислиш, че си способен на повече. Все пак не трябва да забравяме откъде тръгнахме този сезон. Сега сме на седмото небе след поредното страхотно състезание”, сподели след състезанието в Остин германецът.

„Колата беше фантастична. Не мога да искам повече, след като стартирах от 13-а позиция. В един момент направо летяхме и бяхме по-бързи от всички останали. Ако не беше последната кола за сигурност, може би можехме дори да спечелим състезанието”, допълни пилотът на Скудерията.

"По време на сезона напреднахме. Благодаря на всички във фабриката в Маранело. Ще продължаваме да работим по същия начин и догодина ще предоставим на Мерцедес по-голямо предизвикателство", завърши Фетел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички