"Живеем за кръв и ужас!" - Джон Фюри в действие, сби се екипа на Усик и разкървави лицето си (ВИДЕО)


"Живеем за кръв и ужас!" - Джон Фюри в действие, сби се екипа на Усик и разкървави лицето си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16507 0

Бащата на Тайсън Фюри, Джон Фюри, отново в типичния си стил успя да привлече вниманието върху себе си. Той бе окървавен след предполагаем скандал с член на екипа на Олександър Усик.

Фюри и Усик се изправят един срещу друг в събота вечер в една от най-дългоочакваните битки на 21-ви век, като победителят става първият боксьор след Ленъкс Люис през 1999 г., който държи и четирите титли в тежка категория. И все пак само ден след пристигането на Усик в Саудитска Арабия, където ще се проведе двубоят, бащата на Фюри успя да се срещне с част от екипа на украинския боксьор.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Скандал в стил "Фюри"

Още: Бивш световен шампион не харесва отличната форма на Фюри и това, че се е вталил

Според информации от медии, които са на място, се твърди, че по време на медийния ден са се чули викове, като Фюри се е изправил с член от екипа на Усик. Веднага след това е забелязано, че Джон Фюри е с кръв по лицето си, опитвайки се да удари друг човек с глава. Клип показва как Фюри буйства, а групата на украинеца скандира: "Усик, Усик".

Джон Фюри е добре познат с буйния си нрав

Именно тогава Фюри е решил да имитира с ирония това скандиране, използвайки собственото си фамилно име. Последвало е блъскане с няколко души от противниковия лагер, а Фюри е извикал. "Не можем да бъдем победени! Не можем да бъдем победени!", и след това се опитва да атакува лагера на Усик преди да бъде задържан от останалите около него.

"Mail Sport" показва момента, в който Фюри се изправя срещу друг член на екипа, скандиращ името на Усик в лицето му, преди да се наведе и да ги удари с глава. Братът на Тайсън, Шейн, също е останал ядосан.

"Живея за това ш****но нещо! Живея за кръв, черва и ужас! Кръв и ужас! Аз живея за това, момчето ми живее за това", продължил с крясъците Фюри.  След това член на лагера на Усик отива при Фюри-старши, за да сключи мир, като бащата на "Циганския крал" настоява, че неговият лагер никога не е казвал лоша дума за украинеца, а след това се ръкували и си тръгнали. А Тайсън Фюри направи голямо признание, което засегна също и Кубрат Пулев.

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

Още:  Усик разказа как майка му заплашила да убие Тайсън Фюри

Промоутърът на Фюри: Усик има слабо място, а Тайсън е в невиждана форма

Моментът настъпи! Първият за века мач за абсолютен световен шампион в тежка категория чука на вратата!

Над 6000 калории? Диетата на Тайсън Фюри преди боя с Олександър Усик не е за простосмъртни

Ленъкс Люис изненада с прогноза за мача между Олександър Усик и Тайсън Фюри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички