Бивш световен шампион не харесва отличната форма на Фюри и това, че се е вталил


Бивш световен шампион не харесва отличната форма на Фюри и това, че се е вталил
Снимка: Getty Images/Guliver

1369 0

Бившият световен шампион по бокс Карл Фроч не е много ентусиазиран от факта, че Тайсън Фюри е отслабнал и се намира в добра форма. Британецът се изправя срещу Олександър Усик след броени дни, а според промоутъра му - Франк Уорън, е във формата на живота си.

Фюри - Усик ще се излъчва в България от DAZN

Добрата форма на Тайсън не е "нещо добро"

"Честно казано, не съм сигурен, че формата, която публикува, е нещо добро. Предишното му тегло му позволяваше да тормози Дионтей Уайлдър, да се обляга на него и просто да прави каквото си поиска.

Според него теглото дава предимства на Фюри в боя

Фюри можеше да се хвърли във всеки момент, да хване опонента си за врата, да се облегне на него и да използва тежестта му, за да се измъкне от неприятностите", анализира Фроч, цитиран от "Boxing News".

"Диетологът на Фюри трябва да се намеси"

"Ако отслабне и стане по-строен, ще му е трудно в клинча. Иска ми се да беше по-тежък. Може би неговият диетолог трябва да се намеси и да каже: "Добре, яж още малко червено месо, пий още протеин и тренирай с тежести".

Мисля, че сега има нужда от мускули. Той трябва да натрупа мускулна маса", допълни сънародникът на "Циганския крал". Усик пък разказа как майка му е "заплашила да убие" Фюри. 

Гледайте историческия мач за абсолютен световен шампион между Тайсън Фюри и Олександър Усик 

Шоуто между двамата титани на тежка категория е гарантирано. Това е първият двубой, обединяващ и 4-те големи пояса в дивизията, а един от двамата ще се превърне в първия абсолютен световен шампион от Ленъкс Люис (1999 година) насам. 

В България зрелището ще бъде излъчено от стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Гигантът държи правата за излъчване в голяма част от Европа и света, като и този път ще станем свидетели на зрелищна подгряваща програма и, разбира се, историческата битка между Фюри и Усик! 

Специално за двубоя, от DAZN имат промоция - закупуване на "pay-per-view" събитието носи един безплатен месец абонамент за платформата. 

Гледайте Усик - Фюри в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички