Промоутърът на Фюри: Усик има слабо място, а Тайсън е в невиждана форма


Промоутърът на Фюри: Усик има слабо място, а Тайсън е в невиждана форма
Снимка: Getty Images

6802 0

Промоутърът на Тайсън Фюри - Франк Уорън, изрази увереност в победата на своя клиент срещу шампиона на WBA, WBO и IBF Олександър Усик. Двамата ще спорят за абсолютната титла в тежка категория на 18 май в Саудитска Арабия. .

Според Уорън украинецът има слабо място и именно върху него шампионът на WBC ще се съсредоточи по време на мегасблъсъка.

Според него Фюри е във формата на живота си

Фюри е във формата на живота си

"Това е най-добрата форма, в която съм го виждал. Знам, че Фюри е готов да се бие, а това е най-важното. Усик победи всички британци, с които се би. Той победи Тони Белю, спря го и го нокаутира. Той победи два пъти Антъни Джошуа.

Можем да кажем, че Усик е свикнал да се бие с големите. Ей Джей беше много по-голям човек в тяхната конфронтация. Все пак мисля, че Фюри е съвсем различен тип боец. Може да се адаптира. Тайсън наистина е страхотен майстор на ринга.

Слабото място на Усик

Мисля, че ще спре Усик. Така виждам края на битката. Усик има една особеност - той не обича да бъде удрян по тялото. Това е факт", заяви Уорън, цитиран от talkSPORT. А ето коя легенда помага на Усик за сблъсъка с Фюри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички