Въпреки 7-те операции за 2-3 години: Ули Вегнер още работи с Кубрат Пулев


Въпреки 7-те операции за 2-3 години: Ули Вегнер още работи с Кубрат Пулев
Снимка: БГНЕС

5830 0

Дългогодишният треньор на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, вече е на 81 години и отдавна не се е появявал близо до боксьора. Той се бори със здравословни проблеми и не само у нас, но и в родната му Германия се запитаха дали той има все още професионални отношения с Кобрата.

Вегнер, който имаше счупване на бедрена кост, е трябвало да претърпи седем операции през последните няколко години. При последната от крака му е изваден 34-сантиметров пирон. Треньорът разкри, че от няколко седмици се е върнал в своя дом в Тегел и изпитва невероятно щастие от този факт.

"Все още съм в постоянен контакт със стари спортни приятели, както и с Кубрат Пулев в България. Кубрат все още получава съвети от мен", разкри Вегнер, цитиран от berliner-kurier.de.

"От няколко седмици съм си у дома. Никой не може да си представи колко съм щастлив от това. След почти 2 години в болници и рехабилитационни клиники домът ми със скъпата ми съпруга Маргарет го чувствам като мечтана ваканция", допълва специалистът. А ето кой е последният съперник, спряган за бой с Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички