Ули Вегнер се завръща в щаба на Кубрат за мача с Чисора II


Ули Вегнер се завръща в щаба на Кубрат за мача с Чисора II
Снимка: БГНЕС

2229 0

Бившият треньор на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, се завръща в щаба на българския боксьор за неговия мач срещу Дерек Чисора на 9-и юли, съобщава каналът "Спортната джунгла". Той ще изпълнява ролята на съветник.

Причината за това е, че германският специалист има проблеми със здравето. заради това той нямаше как да присъства на подготовката на Кубрат в София. Все още не се знае дали специалистът ще пътува за самия мач в Лондон.

Вегнер е давал указания на българския боксьор по телефона, докато той се готвеше в България с американския си треньор Ибън Кейсън. Специалистът е бил тук през последните няколко седмици на комплекса "Дианабад", където протече подготовката на Пулев.

Кобрата имаше за основен спаринг партньор водещия национал в тежките категории на България Радослав Панталеев. Като част от подготовката у нас е пристигнал и тайнствен украинец. А ето какво каза германецът след последната загуба на Кубрат - срещу Джошуа

Следете всичко за Кубрат Пулев - Дерек Чисора в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички