Времето изтича: 50% отстъпка за мача на Джошуа в събота (01.04)


Времето изтича: 50% отстъпка за мача на Джошуа в събота (01.04)
Снимка: GettyImages/колаж: Sportlive.bg

2673 0

Антъни Джошуа се завръща на ринга, след като през 2022 година понесе две поражения от Олександър Усик и загуби световните си титли на WBA, WBO и IBF.

ВАЖНО: Двубоят на Ей Джей няма да бъде излъчен от нито една българска телевизия. За да разберете как можете да се насладите на зрелището, вижте материала "гледай завръщането на Джошуа НА ЖИВО - ето как". 

Двукратният шампион на планетата в професионалния бокс ще се изправи в събота вечер (01.04) срещу Джърмейн Франклин - корав опонент, който има само едно поражение на ринга и е готов да се възползва от шанса, който получава. 

Галавечерта ще се проведе в Лондон и е безспорно най-интересното събитие при най-тежките атлети в първата половина на 2023 година, особено след като пропадна битката Тайсън Фюри - Олександър Усик. И читателите на Sportlive.bg могат да се възползват от страхотно предложение за мача н Ей Джей, който ще бъде излъчен в стрийминг платформата DAZN. 

50% намаление за абонамент в DAZN и мача на Антъни Джошуа 

Както ви съобщихме в сряда, компанията прави достъпа до мача на Ей Джей по-достъпен специално за читателите на Sportlive.bg. Всеки от вас може да вземе абонамент за мача Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин и цял месец достъп до услугите на DAZN на половин цена - 50% намаление! 

Стандартната цена на услугата е 19.99 лева в България, но до края на съботния ден (23:59 на 01.04) всеки, който последва ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН ЛИНК може да вземе 50% отстъпка от едномесечния абонамент в DAZN

Какво трябва да знаете за отстъпката в DAZN? 

Намалението важи както за нови потребители в платформата за спорт на живо, така и за настоящия, които подновяват абонаментите си. 

Отстъпката от 50% важи САМО за първия месец, като след това цената отново е стандартната - 19.99 лева. Промоционалните условия изтичат в 23:59 часа българско време в събота (01.04.2023). 

Бонус офертата е налична за всички в България само ПРЕЗ ТОЗИ СПЕЦИАЛЕН ЛИНК, като освен че можете да гледате спорт на живо и всички продукции на DAZN в рамките на едномесечния абонамент. Така сами можете да прецените дали си заслужава да продължите да използвате услугата, или да я спрете и подновите тогава, когато има събитие, събуждащо Вашия интерес. 

Намалението НЕ ВАЖИ, ако подновите абонамента си през мобилното приложение - трябва да го направите през интернет страницата на DAZN, използвайки ТОЗИ ЛИНК

Всичко интересно за боксовата гала в събота, както и самият двубой Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин НА ЖИВО, следете в Sportlive.bg. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички