Абонамент в DAZN за мача на Джошуа: Как да платим 4 пъти по-ниска сума?


Абонамент в DAZN за мача на Джошуа: Как да платим 4 пъти по-ниска сума?
Снимка: Getty Images

3699 0

В първия ден на април Антъни Джошуа ще направи очакваното от милиони завръщане на ринга за първи път, след като претърпя две поредни поражения от Олександър Усик и загуби световните титли в тежка категория на професионалния бокс. 

Британският суператлет се изправя срещу Джърмейн Франклин в Лондон, като загуба ще сложи край на кариерата на Антъни Джошуа. Самият той е категоричен - излиза за победа, за да си върне позициите в бокса и да се бие отново за световния връх. 

DAZN - твоето място за спорт на живо

Изключително важният мач за Ей Джей е събота вечер, като е последен в програмата на галавечер в Лондон, която ще се проведе в зала "O2 Arena". В България мачът може да бъде гледан само на стрийминг платформата DAZN - компанията, която държи правата за излъчването на битката на британския нокаутьор. 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: 50% намаление от абонамента 

До края на деня в събота (23:59 часа) можете да получите абонамент за един месец в DAZN (включително за дуела на Антъни Джошуа) с 50% отстъпка от стандартната цена (19.99 лева). За да се възползвате от тази оферта, последвайте този специален линк към DAZN, който активира отстъпката в сайта на стрийминг платформата. 

Ето и какво трябва да знаете за офертата: 

  • 50% намаление от абонамента в DAZN за 1 месец
  • Важи за нови и вече регистрирани потребители 
  • Промоцията е валидна за четвъртък (30.03), петък (31.03) и събота (01.04)
  • Може да се използва само при плащане през интернет страницата на DAZN (не важи за плащане през мобилното приложение) 
  • Важи само при използване на този специален линк за читателите на Sportlive.bg

Това обаче не е единственият начин, по който можете да "намалите" сумата, която бихте заплатили за едномесечен абонамент в DAZN, който включва и мача на Ей Джей (продължете да четете надолу). 

5 лева абонамент за DAZN и мача на Джошуа? 

Добрата новина за всеки привърженик на спорта е фактът, че по едно и също време стрийминг услугата може да бъде използвана от две различни устройства. Това означава, че двама души с достъп до акаунта могат да гледат на две различни точки в страната. 

Благодарение на тази функция, можете да си поделите абонамента с приятел/познат/колега или когото друг си поискате. По този начин, използвайки и горната оферта, можете да си осигурите достъп до услугите на DAZN за един месец срещу сумата от 5 лева. 

ВАЖНО: Намалението за читателите на Sportlive.bg е активно до края на деня в петък. След това цената на абонамента отново ще бъде 19.99 лева. 

DAZN - твоето място за спорт на живо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички