Колко струва абонаментът за DAZN и мача на Антъни Джошуа?


Колко струва абонаментът за DAZN и мача на Антъни Джошуа?
Снимка: Getty Images

2793 0

Изключително натовареният от към спортно съдържание месец април започва ударно - още на 1-ви април ще станем свидетели на завръщането на Антъни Джошуа на ринга, като любимецът на милиони фенове на професионалния бокс се качва на ринга срещу Джърмейн Франклин. 

В България ще можем да гледаме цялата галавечер, организирана в Лондон, но не по българските телевизии, а на живо в платформата DAZN - една от най-популярните спортни стрийминг услуги в световен мащаб (линк за регистрация или подновяване на абонамента). 

DAZN - твоето място за спорт на живо

Компанията, която оперира в над 200 страни по цял свят, ще увеличи влиянието си в Източна Европа през 2023 година, като увеличава и съдържанието, което предлага на своите потребители в България. До края на годината ще бъдат добавени нови първенства и лиги от различни спортове. Сега обаче на дневен ред е мачът на Антъни Джошуа, а българските зрители се интересуват от това колко струва абонаментът към DAZN. 

Цена на абонамента към DAZN за спорт на живо 

DAZN рядко работи на базата "pay-per-view", като платформата разчита основно на месечни или годишни абонаменти. В България цената на услугата е 19.99 лева на месечна база. 

Компанията стартира излъчването на спортни събития на живо у нас през 2020 година с мача Кубрат Пулев - Антъни Джошуа. За стартирането на услугите на платформата в страната цената беше около 3 лева, но с добавянето на ново съдържание и разнообразни поредици и документални филми, новата цена е 19.99 лева и ще остане такава в близко бъдеще. 

Ако искате просто да гледате определено събитие, винаги можете да спрете абонамента си към DAZN и да го подновите тогава, когато искате да го ползвате! ВАЖНО: За да разберете как можете да използвате специална промоция за абонамента - продължете да четете надолу! 

DAZN - твоето място за спорт на живо

Ексклузивна промоция в DAZN за читателите на Sportlive.bg 

На 30, 31 март и 1 април(четвъртък, петък и събота) читателите на нашата медия могат да се възползват от страхотно предложение за предстоящия мач на Антъни Джошуа срещу Джърмейн Франклин. По повод завръщането на Ей Джей, от DAZN осигуриха промоционални условия за българските зрители, които направят регистрация или подновят абонамента си. 

Всеки ще получи 50% намаление от абонамента за следващите 30 дни, използвайки този специален линк за DAZN. Той е активен в четвъртък и петък и при заплащане на услугата в тези два дни. Ето и какво трябва да знаете за офертата: 

  • 50% намаление от абонамента в DAZN за 1 месец
  • Важи за нови и вече регистрирани потребители 
  • Промоцията е валидна за четвъртък (30.03) и петък (31.03) и събота (01.04) 
  • Може да се използва само при плащане през интернет страницата на DAZN (не важи за плащане през мобилното приложение) 
  • Важи само при използване на този специален линк за читателите на Sportlive.bg

Всичко за предстоящия двубой Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички