Врагове единствено на ринга: Джошуа с невероятен жест към воюващия Усик


Врагове единствено на ринга: Джошуа с невероятен жест към воюващия Усик
Снимка: Getty Images

32127 0

Врагове на ринга, приятели извън него. Това спокойно може да се каже за двама от най-добрите боксьори в тежка категория - Антъни Джошуа и Олександър Усик, които се очаква да се изправят един срещу друг в битка-реванш за световната титла в дивизията при най-тежките.

Олександър Усик поднесе голямата сензация в края на септември, след като детронира Джошуа и му отне шампионските пояси. Преди и след мача обаче двамата демонстрираха невероятно уважение един към друг, а на ринга показаха единствено и само феърплей.

Битката Джошуа - Усик се очакваше да се проведе през април, но руската инвазия в Украйна наруши тези планове. Олександър Усик бе принуден да зареже тренировките в залата и да се прибере в родината си, където да вземе автомат в ръцете си и да воюва за Украйна.

УСИК ОТПИСА ДЖОШУА: РОДИНАТА Е ПО-ВАЖНА ОТ БОКСА!

Най-големият боксов мач за 2022 година ще трябва да почака, защото има и по-важни неща от спорта. Антъни Джошуа пък за пореден път доказа, че е голям джентълмен и влезе в положение на Усик. Британецът е готов да чака за мача с Усик толкова време, колкото е необходимо на украинеца.

Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, разкри, че Джошуа и неговият екип са изразили готовност да изчакат Усик да премине през този труден етап от живота си. "Ние не искаме този задължителен реванш да не се проведе. Ние ще изчакаме толкова време, колкото е необходимо на Усик в тези трудни времена за него", каза Еди Хърн.

Промоутърът на Антъни Джошуа обяви и какви са вариантите за британския боксьор при така стеклите се обстоятелства (подробности четете в линка). 

ОЩЕ: УСИК ЗА ВОЙНАТА: НЕ ИСКАМ ДА УБИВАМ, НО ЕДВА ЛИ ЩЕ ИМАМ ИЗБОР...

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички