ВИДЕО: Тестът за COVID-19 и първите думи на Кубрат в Лондон


ВИДЕО: Тестът за COVID-19 и първите думи на Кубрат в Лондон
Снимка: принтскрийн

4927 0

От промоутърската агенция на Еди Хърн "Мачруум" показаха какви са били първите стъпки и първите думи на Кубрат Пулев след кацането му в Лондон. На 12 декември в английската столица българинът ще се изправи срещу звездата на Великобритания Антъни Джошуа в мач, в който са заложени трите световни титли на Ей Джей.

Видеото показва как Кубрат слиза от дълъг черен автомобил и първото, което прави, е да размаха юмруци и да си каже сам на себе си "добре дошъл" на английски. Вижда се, че боксьорът е облечен под якето с тениска или блуза с българското знаме и патриотичен надпис. Кобрата носи черна маска.

След слизането си от автомобила той се отправя към мобилен пост, където дава проба за коронавирус. Видеото показва как точно му се взима пробата. Боксьорът ни подхвърля на медицинското лице, заето с теста му, че в Лондон е студено. "Чувствам се в най-доброто си състояние, идвам за победа и ще взема победата и световната титла", казва Пулев пред камерата на "Мачруум". А ето какво ни предупреди да очакваме в самия мач Кубрат по-рано. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички