СНИМКА: Спаринг партньор на Кличко и Поветкин помага на Кубрат да се готви за Джошуа


СНИМКА: Спаринг партньор на Кличко и Поветкин помага на Кубрат да се готви за Джошуа
Снимка: Instagram

3130 0

Тези дни стана ясен един от спаринг партньорите, с които Кубрат Пулев се подготвя за големия мач срещу Антъни Джошуа. Това е 31-годишният украинец Владимир Кацук, който доскоро е бил любител-боксьор. Като професионалист той се бие от 2019 година и е постигнал 3 победи в 3 мача.

Кацук е предпочитан за спаринг партньор от няколко известни бойци, сред които са сънародникът му Владимир Кличко и руският боксьор Александър Поветкин. През 2019 г. той помага на руснака да се подготви за мача с Хюи Фюри, а по-рано Кличко го ангажира, за да му помогне да се подготви за битката с Антъни Джошуа. През 2018-а участва и в подготовката на Поветкин за мача с британската звезда.

Кацук е родом от Одеса, Украйна, но живее във Варшава и представлява Полша на ринга. Има доста висок ръст, което обяснява до известна степен защо за трети път е поканен да помага за мач срещу Джошуа. Интересно е да се отбележи, че противниците му (Поветкин на 2 пъти и Кличко веднъж) печелят само веднъж битките си. А какъв компромис е направил Джошуа, за да се бие с Пулев вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички