ВИДЕО: Скандал на старта от гала вечерта на Кубрат Пулев - Антъни Джошуа


ВИДЕО: Скандал на старта от гала вечерта на Кубрат Пулев - Антъни Джошуа
Снимка: Gulliver/Getty Images

36901 0

Още в първия двубой от гала вечерта на Кубрат Пулев - Антъни Джошуа се стигна до скандал. В мача се биха Флориан Марку и Джейми Стюарт. Марку бе фаворит в сблъсъка и доминираше тотално, като дори веднъж изпрати опонента си в нокдаун.

Стюарт имаше неколкократни проблясъци, но експертите се обединиха около мнението, че може да е спечелил максимум 2 рунда. Въпреки това, съдията видя по различен начин нещата и отсъди шокиращо равенство между двамата.

ГЛЕДАЙ КУБРАТ ПУЛЕВ СРЕЩУ АНТЪНИ ДЖОШУА - ЕТО КАК

Резултатът бе 76-76 (по 4 рунда за всеки), като решението озадачи всички, а Марку напусна бесен ринга. След двубоя в интервюто той бе много разочарован, като сподели, че съдията не разбира нищо от бокс, за да отсъди равенство при такава доминация от негова страна.

Стюарт не бе на това мнение и не смяташе, че е трябвало да бъде отсъдено поражение за него. Все пак, двамата демонстрираха уважение един към друг и не се стигна до ексцесии. Разочарованието обаче категорично отива за Марку след необяснимото решение на съдията. СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО ЦЯЛАТА ГАЛА ВЕЧЕР НА КУБРАТ ПУЛЕВ - АНТЪНИ ДЖОШУА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички