Знаменит боксьор: Джошуа дори не е близо до Фюри, не бих го пуснал срещу него


Знаменит боксьор: Джошуа дори не е близо до Фюри, не бих го пуснал срещу него
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

2906 0

Карл Фрох сподели, че не би позволил на Антъни Джошуа да се изправи срещу Тайсън Фюри в момента, освен ако той не излезе и не унищожи Кубрат Пулев с впечатляващ нокаут на "Уембли Арена" в Лондон. Плахото представяне на Джошуа в реванша му с Анди Руис през декември миналата година в Саудитска Арабия не беше видът, който подсказва, че AJ е готов за подобен сблъсък с шампиона на WBC в тежка категория Фюри.

"Не мисля, че той е близко до Фюри, не трябва да прави такъв двубой. Ако го промотирах, не бих искал да видя сега Ей Джей да излиза срещу Фюри.  Бих се притеснил от тази битка и мисля, че много хора биха посочили, че Фюри ще победи.

"Много хора не бяха впечатлени от начина, по който Джошуа спечели реванша срещу Руис. Очевидно е свършил работата си, върна си коланите. Той беше в Саудитска Арабия и имаше голям натиск върху него. Реваншът с Руис не ми каза много за състоянието му", заяви Фрох. Той спря с бокса през 2015 г., след като спечели 33 от 35-те си двубоя

"Пулев е доста добре обучен. Той има само една загуба, и то от Кличко. Много хора твърдят, че когато ЕЙ Джей се е борил с Кличко, той не е бил най-добрият, не така беше с Кубрат", допълни той. Тази вечер е голямото зрелище Кубрат срещу Джошуа - ето в колко започва двубоят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички