ВИДЕО: Кубрат Пулев за първи път разгледа ринга преди двубоя с Джошуа


ВИДЕО: Кубрат Пулев за първи път разгледа ринга преди двубоя с Джошуа
Снимка: БГНЕС

1774 0

Тази вечер е дългоочакваното боксово зрелище - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа. След няколко отлагания двамата боксьори най-накрая ще се изправят един срещу друг, а Кобрата ще опита за втори път да превземе световния връх. 

Ден преди двубоя Кубрат Пулев за първия път разглежда на живо мястото, където ще се проведе двубоя - "Арена Уембли". Кадри от обиколката му бяха показани от неговия брат - Тервел, който също е с него в Лондон.

ЕТО КЪДЕ ЩЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ЗРЕЛИЩЕТО ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖООШУА

Българинът за пореден път демонстрира самочувствие преди двубоя, показвайки, че ще се раздаде докрай за мечтаната цел. Сблъсъкът срещу Джошуа ще се изиграе пред 1000 зрители, които трябва да спазват строги мерки.

Качвайки се на ринга, той бе призован да свали обувките си преди да стъпи на ринга, а след това опита столчето в един от ъглите. На ринга се качи и човек от щаба му, а през това време Кобрата загряваше и свали маската си.

Заради ситуацията с Covid-19, Кобрата беше принуден да отлети за Лондон по-рано от предвиденото и да влезе в своеобразен "балон" - хотел, отделен за най-близките до него, в продължение на няколко дни.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ, ЗА ДА ГЛЕДАШ ПУЛЕВ - ДЖОШУА В DAZN

Той даде негативен тест за вируса, влезе в балона и продължи подготовката си от хотела под зоркото око на щаба му. "Чувствах се като в Биг Брадър", пошегува се Кобрата относно престоя си там.  А как Антъни Джошуа имитира Кубрат и се подигра на стила му - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички