Ако се провали днешният мач, Пулев няма да получи нов шанс за титлата


Ако се провали днешният мач, Пулев няма да получи нов шанс за титлата
Снимка: БГНЕС

10301 0

Любопитна подробност разкри коментаторът Огнян Георгиев около мача Кубрат Пулев - Антъни Джошуа.

Анализаторът, който ще ни направи съпричастни към случващото се в Лондон по време на излъчването на срещата в DAZN, разкри пред Sportlive.bg изключително интересна новина, свързана с евентуалното пропадане на мача по вина на Кубрат Пулев. 

Оказва се, че промоутърът Еди Хърн е направил така договора, че Кобрата няма да получи втори шанс, ако по една или друга причина не се качи на ринга в събота - независимо дали става въпрос за контузия, заболяване или каквото и да е.

От друга страна, ако Джошуа поради сходни причини се откаже в последния момент, то мачът му с Пулев е гарантиран и Кобрата ще е длъжен да изчака нова дата. 

"Интересно е да се отбележи, че ако този мач пропадне, заради Кобрата, Джошуа получава шанса директно да се договаря за супер британското дерби срещу Тайсън Фюри. Това е мач за който още от сега Еди Хърли и компания пресмятат печалбите. Дано Кубрат им обърка сметките", разкри Георгиев пред нашата медия и продължи: 

"Същата клауза мисля, че не важи за Ей Джей, защото Еди Хърли като домакин на това събитие получава известни преференции при договарянето. Може би помниш, че тази среща трябваше да се състои през юли, но беше отменена, заради пандемията. От юли до октомври, двата екипа се опитваха да я предоговорят при максимално добри условия за своя боксьор", допълни Георгиев. 

СТЪПКА ПО СТЪПКА - КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАМЕ ЗА ДЖОШУА - ПУЛЕВ

Както е известно, двубоят е част от галавечер, която ще се проведе в Лондон и началният час е точно в 20:00 българско време. Самата битка Пулев - Джошуа ще започне не преди 23:30 часа българско време (по всяка вероятно след 00:00 часа). Битката ще бъде с български коментар! 

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ - ДЖОШУА ТУК

ВАЖНО: DAZN предлага срещата Антъни Джошуа - Кубрат Пулев на територията на България. Компанията има правата на двубоя за излъчване в по-голяма част от Европа, но няма да предава сблъсъка в определени страни като Великобритания и Ирландия. Имайте това предвид преди да се регистрирате!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички