ВИДЕО: Как последната победа на Джошуа на ринга бе определена за най-добрата му тактическа?


ВИДЕО: Как последната победа на Джошуа на ринга бе определена за най-добрата му тактическа?
Снимка: Getty Images/Guliver

2242 0

Преди една година и няколко дни Антъни Джошуа официално върна световните си титли след реванш с Анди Руис. 6 месеца по-рано мексиканецът нанесе шокираща загуба на британеца и сериозно обърка плановете му. Днес обаче се готвим за ново шоу - Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа, като британецът отново ще защитава титлите си.

ГЛЕДАЙ ПУЛЕВ СРЕЩУ ДЖОШУА - ЕТО КАК

Какво обаче се случи преди една при победата на Джошуа срещу Руис? Британският атлет изкова изключително технична и най-вече тактическа победа над досегашния шампион Анди Руис в 12 рунда (118-110, 118-110, 119-109 с единодушно съдийско решение) и си върна трите пояса на световен шампион на IBF, WBA, WBO.

Джошуа беше изключително подготвен за битката и показа повече от добра кондиция и през целия двубой се движеше прекрасно и не позволи в нито един момент да бъде притиснат и да попадне в тежка размяна на удари, с които Анди Руис да разбие гарда му и да го повали. 

Също така Джошуа демонстрира и изключителна дисциплина - голямата причина да загуби в Ню Йорк през лятото. Той не се опита да търси нокаут на всяка цена, а вместо това методично трупаше аванс. Той стартира дефанзивно и не си позволяваше постоянни атаки, но беше изключително прецизен.

Цялата галавечер днес започва в 20:00 часа българско време, като се очаква събитието на вечерта да стартира около полунощ. (Регистрирай се в DAZN тук).  Тъй като има много фенове, които се притесняват, че не могат да се абонират за двубоя, изготвихме подробен материал стъпка по стъпка как да гледате Пулев - Джошуа (последвайте линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички