Официално: Антъни Джошуа се пенсионира, ако загуби от Джърмейн Франклин


Официално: Антъни Джошуа се пенсионира, ако загуби от Джърмейн Франклин
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4793 0

Британската звезда в бокса Антъни Джошуа потвърди по-категорично намеренията си да приключи своята кариера, ако допусне загуба в мача с Джърмейн Франклин. Двамата се изправят един срещу друг в "О2 Арена" на 1-ви април, събота.

В професионалната си кариера Джошуа допусна три загуби - една от Анди Руис през 2019 година и 2 от Олександър Усик. Украинецът отне световните титли на британеца и при четвърта загуба той осъзнава, че не би имал място в спорта.

"Ще го направя. Ще се пенсионирам, ако загубя. Не съм тук, за да се бия с хората. Ако хората искат да се пенсионирам, ще го направя", заяви звездата пред "Mail Online".

"Няма да се бия, ако хората също не ме искат. Не става въпрос дори за парите. Става дума за състезателя в теб. Това е важното", настоя Джошуа.

"Знам, че когато прекратя кариерата си, ще се отпусна. Ще си мисля: Майната му на всички! Приключих. Това ми оказва такъв голям натиск, така че като приключа, веригите ще изчезнат. Ще се смея и ще обичам живота", завърши боксьорът. Колко е опасен Франклин можете да видите в най-големите му 5 победи до днес.

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички