Джърмейн Франклин: Дойдох, за да събудя Джошуа, искам да му нокаутирам за*€$(а!


Джърмейн Франклин: Дойдох, за да събудя Джошуа, искам да му нокаутирам за*€$(а!
Снимка: Getty Images

4648 0

Съперникът на Антъни Джошуа в предстоящата битка на първи април - Джърмейн Франклин, сподели очакванията си за мача. Американецът е уверен в своята победа и не изпитва жал към съперника си, който може да се пенсионира при загуба тази събота.

"Казват, че кариерата на Джошуа е заложена на карта. За тях тази битка ще бъде горчиво разочарование. Джошуа можеше да избере всеки, но избра мен. Може би той се опитва да докаже на себе си, че може да ми направи това, което Дилиън Уайт не можа", заяви Франклин, цитиран от "Boxing News 24".

"Искам да му нокаутирам задника. Това е целта ми. Дойдох тук, за да събудя Джошуа и останалия свят. Определено чувствам, че в края на битката аз ще бъда победител.

Що се отнася до Джошуа и неговите треньори, не мога да предскажа какъв стил ще се опита да използва", допълни боксьорът. Повече за личността Джърмейн Франклин и кариерата му можете да научите в линка.

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички