Уайт: Реваншът с Поветкин е най-важният мач в кариерата ми


Уайт: Реваншът с Поветкин е най-важният мач в кариерата ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1978 0

Дилиан Уайт настоява да продължат критиците да го отписват за предстоящия мач срещу Александър Поветкин в събота. По този начин  англичанинът смята, че хората ще извлекат най-доброто от него за предстоящия реванш между двамата боксьори.

Зрелището, което и двамата гарантират, ще бъде излъчено в България, но единствено на стрийминг платформата DAZN. Галавечерта започва точно в 20:00 часа българско време, като можете да следите всичко случващо се по време на организираната от Еди Хърн боксова вечер в DAZN.

Боят между двамата е в събота, а арена ще бъде Гибралтар, където ще присъстват и 500 човека. Уайт два пъти постави Поветкин в нокдаун в първия двубой миналия август, но за да види бившият шампион на WBA да го победи с нокаут в пети рунд.

Но сега 32-годишният Уайт, който е малко по-слаб на кантара, е в настроение за отмъщение и предупреди тези, които не му дават шанс. „Първият ни бой беше добър и истината е, че нанесе добър удар. Радвам се, че се разбрахме за реванш и сме тук”, коментира Дилиан пред медиите.

„Обичам да се бия, наслаждавам се на това, което правя. Миналата година беше трудна за всички, а сега просто искам да опитам да върна любимия ни спорт към някакъв вид на нормалност”.

„Този бой е толкова голям, колкото всеки един мой мач, така че се радвам, че всичко е безопасно и ще има публика, която да се радва. Смятам обаче, че това е най-големият ми мач. Преминал съм през възходи и падения и съм свикнал да ме нокаутират и да се връщам отново. Винаги показвам на хората на какво съм способен, когато ме отписват. Все още постоянно се подобрявам”, призна Уайт.

„Той е добър боксьор, но още се уча и ставам все по-силен всеки изминал ден. Основната ми цел е да бия, тъй като съм роден победител. Ще взема победата на каквато и да било цена. Знам как да се адаптирам, какво трябва да правя. С треньорите ми работим по различни вариативни планове за боя”, завърши Дилиан Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички