Обрат: Ще има късен реванш между Тайсън и Холифийлд


Обрат: Ще има късен реванш между Тайсън и Холифийлд
Снимка: Getty Images/Guliver

1565 0

24 часа след като мениджърът на Ивендър Холифийлд обяви, че преговорите са се разпаднали, Майк Тайсън съобщи, че мач срещу сънародника му ще има. И той ще бъде скоро - на 29 май, на стадион "Хард Рок" в Маями. Тайсън е на 54 години, а съперникът му - на 58.

"Просто искам всички да знаят, че битката продължава с мен и Холифийлд. Той е скромен човек, аз го познавам и той е човек на Бог, но аз съм Божият човек. Чуйте, ще бъда успешен на 29 май", заявил боксовата легенда, цитиран от "TMZ".

Вчера мениджърът на Холифийлд обяви, че преговорите са пропаднали и Тайсън е отхвърлил оферта за 25 милиона долара. Холифийлд и Тайсън се изправиха един срещу друг на ринга за последно през 1997 година. Мачът завърши със скандалното отхапване на ухото на Холифийлд от страна на съперника му. Тайсън осъществи завръщане в бокса миналата година с мач срещу Рой Джоунс. Ето колко спечели от двубоя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички