Гледай Поветкин срещу Уайт - ето как


Гледай Поветкин срещу Уайт - ето как
Снимка: Guliver/GettyImages

14645 0

През март зрелището в тежка категория на мъжкия бокс се завръща с пълна сила, като ще видим мач реванш между Александър Поветкин и Дилиън Уайт - двамата боксьори, които направиха истинско зрелище в първия сблъсък помежду си. След много перипетии и дълги преговори, двамата най-накрая ще се качат отново на ринга на 27-и март в Гибралтар. 

Зрелището, което и двамата гарантират, ще бъде излъчено в България, но единствено на стрийминг платформата DAZN (линк за регистрация). Галавечерта започва точно в 20:00 часа българско време, като можете да следите всичко случващо се по време на организираната от Еди Хърн боксова вечер в DAZN. 

Самото зрелище се очаква да започне след 23:00 часа българско време! 

Как да се регистрираме в DAZN? 

За да гледате мача, се нуждаете от регистрация, която отнема не повече от 2-3 минути. За да се абонирате, трябва да влезете в сайта на DAZN (линк за dazn.com). След като го направите, на главната страница ще видите в жълто "Sign up now". Кликнете на бутона и ще бъдете отведени в нова страница за регистрация. 

ВАЖНО: В момента сайтът не се предлага на български език, така че можете да използвате опцията "Google translate", която предлага браузъра "Chrome". 

Сумата за едномесечен абонамент е 2.99 лева! 

Можете да следите Поветкин - Уайт НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Какво се случи в първия мач? 

На 22-и август миналата година Поветкин и Уайт се изправиха един срещу друг в дългоочакван двубой и изглеждаше така, че британецът ще се справи с руския ветеран, след като го прати два пъти в нокдаун в 4-ия рунд. 

Руснакът обаче успя да намери пролука в защитата на Уайт и с брутален ляв ъперкът го намери право в брадичката и го прати в нокаут, печелейки сензационно мача, който трябваше да превърне британският бият в задължителен претендент на WBC и титлата на Тайсън Фюри. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички