Чисора предложи да се бие с Уайт след пропадането на реванша с Поветкин


Чисора предложи да се бие с Уайт след пропадането на реванша с Поветкин
Снимка: Guliver/GettyImages

1436 0

Британският боксьор в тежка категория Дерек Чисора заяви, че е готов да се изправи срещу Дилиън Уайт за трети път по-малко от три седмици след поражението си от Олександър Усик. Уайт трябваше да се бие по план на 21 ноември, но реваншът с Александър Поветкин бе отменен, когато руснакът даде положителен резултат за коронавирус.

Чисора каза на промоутъра на Уайт – Еди Хърн, по Инстаграм лайв: „Искаш ли да ми дадеш този мач? Ще го приема“. Въпреки това Хърн написа в Туитър, че Уайт би искал да се бие със световния шампион на WBC Тайсън Фюри. Но "Циганския крал" може да иска да избегне Уайт преди сблъсъка за абсолютната световна титла с Антъни Джошуа в друг изцяло британски двубой, който може да се състои догодина.

Украинецът Усик удължи непобедения си рекорд след единодушно съдийско решение и победа по точки над Чисора в събота. Тази загуба от олимпийския шампион през 2012 изглежда сложи край на надеждите на Чисора за втори опит за световната титла, осем години след поражението от Виталий Кличко.

Уайт също изостана на опашката, след като Поветкин, бивш олимпийски шампион, се изправи на два пъти след нокдаун, за да нокаутира британския боксьор през август. Уайт преди надигра Чисора през 2016 и 2018.

А как Дерек Чисора нахлу в съблекалнята на Усик след боя помежду им - вижте в това видео.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички