Уaйлдър поиска 10 милиона, за да позволи Джошуа - Фюри, очакват същото от Кобрата


Уaйлдър поиска 10 милиона, за да позволи Джошуа - Фюри, очакват същото от Кобрата
Снимка: Guliver/GettyImages

2022 0

Американският боксьор Дионтей Уайлдър е съгласен да не се бие за трети път срещу Тайсън Фюри и да отстъпи своя ред на Антъни Джошуа. Той е поставил две условия, за да се случи това. Едното от тях е финансово, което не е изненада.

Според essentiallysports.com, Уайлдър се е съгласил да отстъпи мястото си за бой с Фюри, ако му бъдат предложени 10 милиона долара. Другото му условие е да се бие с победителя от Антъни Джошуа - Тайсън Фюри.

Изданието отбелязва, че все пак голямо препятствие за евентуален обединителен бой си остава Кубрат Пулев. Той можел да им подобни искания, но е малко вероятно да се съгласи, тъй като вече е отстъпвал мястото си за битка с Джошуа и сега се стреми да опита да спечели световната титла.

Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, направи кратък коментар по темата с Уайлдър. "Отстъпването е объркано и не казвай "никога", но е много малко вероятно". А с кой от тежка категория иска да се бие Пулев след мача с Джошуа вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички