Уайлдър за загубата от Фюри: Чувствах се като зомби


Уайлдър за загубата от Фюри: Чувствах се като зомби
Снимка: Guliver/GettyImages

2082 0

Бившият световен шампион в тежка категория Дионтей Уайлдър за пореден път се оправда за загубата си от Тайсън Фюри през февруари, като заяви, че се е чувствал "като зомби" на ринга. Фюри нанесе първо поражение в професионалната кариера на Уайлдър, след като тотално го надигра и го нокаутира в седмия рунд на сблъсъка им в Лас Вегас, за да стане шампион за втори път.

След двубоя 34-годишният американец заяви, че причината за загубата е тежкият костюм, с който е направил излизането си на ринга. "Когато свалих маската си, правех странни неща. Хората, които разбират от бокс, знаят, че в тази вечер на ринга не беше Дионтей Уайлдър. Бях едно зомби в онази вечер, не бях себе си. Чувствах се като зомби. Все още си мисля за този мач и не мога да повярвам какво се случи", сподели Уайлдър.

"Нещата още не са приключили. В моите очи Фюри не е шампион. Той все още не е шампион, имаме още един мач и чакам с нетърпение да покажа на света най-доброто от Дионтей Уайлдър. В живота човек по-често губи, отколкото печели. Някои хора не знаят как да се изправят на крака, след като са паднали. Аз загубих на ринга, но печеля в живота. Никога не страдам твърде много, когато загубя, защото това ме прави по-силен", допълни американският боксьор.

Той допълни, че се е подложил на операция на бицепса на дясната ръка след контузия по време на двубоя с Фюри. "Възстановяването върви добре, всичко е наред. Когато ръката ми е напълно излекувана, нямам търпение да започна да тренирам и да правя нещата, които обичам", каза Уайлдър. . А кога се очаква да е третият двубой помежду им - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички