Кое е най-силното оръжие на братя Пулеви? (СНИМКА)


Кое е най-силното оръжие на братя Пулеви? (СНИМКА)
Снимка: БГНЕС

3796 0

Какво е треньорът за професионалния боксьор? Той е подкрепа, мотивация, разум, утеха дори понякога рамо, на което боецът може да поплаче спокойно, без да бъде осъден. В настоящия материал ще разкажем повече за треньора на Кубрат и Тервел Пулеви.

Това е 45-годишният Ибн Кейсън. Той е има 20-годишен опит като треньор в професионалния бокс и по всичко личи е спечелил доверието на двамата българи. Американецът е закърмен със спорта, който се предава от поколения в неговото семейство. 

През 2001 година по-големият брат на Ибн - Хасим Рахман, шокира целия свят, нокаутирайки страшилището в тежка категория Ленъкс Люис и става световен шампион в тежка категория.

Кейсън подготвя с Кубрат вече близо 5 години. Двамата започват работа още, когато Кобрата е плътно до Ули Вегнер. Днес обаче германецът е на 80 години и му е непосилно да пътува навсякъде с българския боксьор. 

Кубрат винаги е говорил с огромен респект към своя германски треньор, но е повече от ясно, че в бъдещето Кейсън ще бъде човека, който ще подготвя Кобрата, както и Тервел.

Много трудно се печели доверието на братя Пулеви, но изглежда Кейсън го е направил. Сега неговата задача е да намери правилния начин, по който нашите боксьори да си тръгнат от своите сблъсъци на 14 май като победители.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ето как се подготвят за двубоите си двамата братя Пулеви.

Всички боксови новини около братя Пулеви четете в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички