Мач Кубрат Пулев - Жуниор дос Сантос все пак може да има?


Мач Кубрат Пулев - Жуниор дос Сантос все пак може да има?
Снимка: Getty Images

3645 0

Легендата на ММА Жуниор дос Сантос не се е отказал от мача си срещу Кубрат Пулев, твърди mmafighting.com. Българинът и бразилецът трябваше да се изправят един срещу друг през февруари като част от втората гала на Triad Combat - "Triller Combat 2". Цялото събитие обаче пропадна заради пандемията от коронавирус.

След провала на битката До Сантос си уреди бой срещу Йорган де Кастро в организацията на Хабиб Нурмагомедов - "Eagle FC". Пулев пък ще се боксира срещу Джери Форест в САЩ на 14 май. Според бившия боец на UFC обаче възможността за мач срещу Кобрата остава и това може да се случи през юли или август тази година.

"Вече с ангажимент към Де Кастро в ММА, Дос Сантос каза, че все още се очаква да се изправи срещу Пулев през юли или август", пише mmafighting.com.

"Щях да направя повече в "Трилър", отколкото направих в UFC, а сега ще направя толкова, колкото и там (в Eagle FC). С други думи (правя) повече от шампиона на UFC в тежка категория. Не е зле", каза боецът през смях. А ето защо боят между двамата беше отложен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички