Кубрат Пулев с неочакван призив към братя Кличко, отговори и дали ще влезе в армията


Кубрат Пулев с неочакван призив към братя Кличко, отговори и дали ще влезе в армията
Снимка: kubratpulev.com

39421 0

Българският боксьор Кубрат Пулев даде обширно интервю, а в един момент от него бе запитан да коментира конфликта Русия - Украйна, и по-конкретно ролята на братята Кличко. Кобрата призна, че има по-различно виждане от останалите. Освен това той призна, че веднага би влязъл в армията.

На въпроса какво би казал на Кличко: "Имам малко по-различно виждане от всички хора по темата. За мен лично нещата не трябва да се случват така и да се воюва. Хората трябва да седнат и да говорят, няма друг път. Трябва да има мир. Не мога да посъветвам да воюват, защото войната е най-лошото нещо в човечеството след природните бедствия. Само и единствено дипломация трябва, всичко останало налива масло в огъня" - сподели пред bTV.

"Имаме армия, която естествено за мащабите на България не е кой знае какво. Ние имаме армия, която що-годе я бива. Ако става въпрос за мен, с най-голямо удоволствие и чест ще съм от първите, които ще отидат. Не просто да чакам да ме призовават, а сам ще се явя, защото за мен ще е чест. Както в момента Виталий Кличко и брат му, Владимир, го правят. И останали боксьори, например Олександър Усик. Прибрали са се в Украйна без да ги е страх" - допълни още Кобрата. Освен Кубрат Пулев посочи дали подкрепя Владимир Путин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички