Треньорът на Фюри пожела да го напусне, причината е изненадваща


Треньорът на Фюри пожела да го напусне, причината е изненадваща
Снимка: Getty Images/Guliver

9171 0

Треньорът на Тайсън Фюри - Шугър Хил, призна неочаквано, че може да напусне екипа на боксьора. Британецът преди броени дни стана шампион на Световния боксов съвет, след като победи с технически нокаут 5-годишния притежател на титлата Дионтей Уайлдър.

"Мисля да си подам оставката след този мач. Няма нищо друго, което да направя. Мога да се върна вкъщи в Детройт и да тренирам аматьори, за да израснат още повече шампиони", призна боксовият треньор, цитиран от "I Sport".

Той е причината за променения и агресивен стил на Фюри, след като Циганския крал изуми с решението си да се раздели с дългогодишния си треньор Бен Дейвисън. Решението му се оказа правилно, но сега не е сигурно дали двамата няма отново да обединят сили, особено ако Хил изпълни заканата си след двубоя. 

"Тайсън перфектно следваше плана на битката. Искахме да започнем мощно и след това да продължим да обсипваме Уайлдър с удари, за да стигнем до нокаут. Съветвах Тайсън да бъде търпелив, но в същото време да пресира и контролира дистанцията. Нямам никакви претенции към него", допълни Хил. Междувременно, важен човек в живота на Тайсън го призова да си прекрати кариерата. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички