"Това е ключът": Хърн посочи единствения вариант за Франклин да бие Джошуа


"Това е ключът": Хърн посочи единствения вариант за Франклин да бие Джошуа
Снимка: Getty Images

1160 0

Промоутърът Еди Хърн говори след кантара преди дългоочакваното завръщане на Антъни Джошуа. Както е известно, британецът ще се изправи срещу американеца Джърмейн Франклин. Галавечерта започва в събота, 1-ви април, около 20:00 часа българско време.

Джошуа - Франклин е "черешката на тортата" и се очаква да започне около 00:00 часа българско време. Бившият световен шампион е големият фаворит, но промоутърът Еди Хърн посочи при кой сценарий опенентът му ще има преимущество.

На въпрос дали ще видим нов Ей Джей, Хърн отговори: "Нов Ей Джей. Преди този мач в събота никой не знае в какво състояние в психически, нито физически. Той трябва да се наложи бързо в битката, защото ако остави Франклин да се почувства още по-уверено...

Не ми пука какво мислят другите, но Франклин със сигурност гледа Джошуа и си мисли колко е огромен. Франклин няма скоростта на Джошуа, няма способността му да прави комбинации от удари, но е уверен. Ако Джърмейн стане по-уверен и дори ако изнерви Ей Джей... Това е ключът. Ако Джошуа остане за 7-8 рунда, започне да пропуска ударите си... може да отиде в различни посоки. Ако Джошуа го притисне отрано и доминира - ще направи заявка" - сподели Хърн.

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, тъй като загуба може да значи край на кариерата му. Всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg. 

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка! 

Гледай завръщането на Джошуа само в DAZN

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички