Франклин отправи предупреждение към съдиите и потвърди: Ще търся нокаута срещу Джошуа


Франклин отправи предупреждение към съдиите и потвърди: Ще търся нокаута срещу Джошуа
Снимка: Getty Images

1227 0

Джърмейн Франклин е изправен пред най-голямото предизвикателство в своята боксова кариера, а именно съботния мач (1 април) в Лондон срещу Антъни Джошуа. Американецът си позволи да отправи предупреждение към съдиите на мача и за пореден път посочи, че иска да нокаутира бившия световен шампион.

Франклин е уверен в успеха

"Не виждам евентуално поражение да бъде краят за Джошуа. В този спорт - както винаги, някой неща се преувеличават. Мнозина смятат, че съм просто поредния боксьор, но когато победя Джошуа и следващия боксьор след това - какво ще кажат хората за мен?", каза Франклин за "Metro".

Предупреждението към съдиите

"Не, не се притеснявам за съдиите. Вече съм минал през това веднъж, така че знам какво да очаквам. Просто трябва да се опитам да не им позволя да вземат решението отново".

"Ще търся нокаута, но когато стане въпрос за съдиите, няма да насилвам нищо или да се натискам да го получа. Ще гледам да поваля Джошуа на з@#$*ка му", добави още американецът пред британската медия.

Как да гледаме зрелището Джошуа - Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички