Големият Дейвид Хей направи своята прогноза за мача Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин


Големият Дейвид Хей направи своята прогноза за мача Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин
Снимка: "Matchroom boxing"

3592 0

Антъни Джошуа ще прави опит да възроди своята кариера тази събота (1 април), като излезе на ринга срещу страшилището в тежка категория Джърмейн Франклин в Лондон на "O2 Arena". Много боксови експерти направиха прогноза за предстоящия мегасблъсък, а сега към тях се присъедини и бившият световен шампион при най-тежките Дейвид Хей.

Британецът, разбира се, вярва, че Антъни Джошуа няма да има проблем срещу 29-годишния американец, посочвайки слабостите на Джърмейн Франклин в последния му мач срещу Дилиън Уайт. Хей е на мнението, че Ей Джей все още е един от най-добрите в тежка категория и ще бъде прекалено бързи и силен за Джърмейн Франклин този уикенд.

Прогнозата на Хей

"Мисля, че Джърмейн Франклин показа колко добър беше срещу Дилиан Уайт, но това няма да е достатъчно срещу Джошуа", сподели Хей за "D Boxing".

"Мнозина казаха, че това е била супер близка битка, така че Джошуа ще трябва да влезе и да го разбие в няколко рунда. Това би било и огромна заявка за боксовия света, че той се завръща обратно".

"Франклин издържа 12 рунда с Дилиън Уайт в близка битка, а аз го смачках в един или два рунда. Това би направил световен шампион или бъдещ световен шампион", добави още британецът.

Мнозина споделят мнението на бившия световен шампион. Те вярват, че евентуален успех на Джошуа над Франклин ще го изстреля обратно на върха и той ще получи правото да се пробва поне още веднъж за някоя от световните титли. От другата страна, при евентуален провал, то това би означавало край на кариерата на Ей Джей.

Как да гледаме зрелището Джошуа - Франклин?

Предстоящата галавечер е изключително важна за Джошуа, като всички фенове на бокса в България могат да я гледат само на едно място - DAZN (линк за регистрация). Стрийминг гигантът ще излъчи ключовия двубой в своя сайт, а всичко интересно преди, по време и след зрелището Антъни Джошуа - Джърмейн Франклин четете в Sportlive.bg.

Благодарение на партньорството ни с DAZN, читателите на Sportlive.bg могат да гледат Джошуа срещу Франклин с 50% намаление - вижте как, като последвате линка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички