Топ боксьор: Джошуа знае, че ще го бия - Фюри се нуждаеше от 47 шева след мен


Топ боксьор: Джошуа знае, че ще го бия - Фюри се нуждаеше от 47 шева след мен
Снимка: Getty Images

12657 0

Шведският боксьор Ото Валин смята, че е готов да се изправи срещу доскорошния световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа. Британецът загуби световните си титли от Олександър Усик, но ще трябва да почака за реванш срещу украинеца, който е на фронта в родината си.

Докато изчаква Усик, Ей Джей планира да проведе друг мач, като трима са потенциалните опоненти на Джошуа. Един от тях е именно Валин, който има 23 победи на професионалния ринг и само една загуба, дошла срещу Тайсън Фюри в мач, който шведът за малко да поднесе голяма изненада в боксовия свят.

През септември 2019-а Тайсън Фюри се изправи срещу Валин в Лас Вегас, но за негов лош късмет му се отвори тежка аркада, която му пречеше през целия мач. Циганския крал кървеше на ринга, но все пак успя да нанесе първа загуба на Валин в кариерата му, макар и с цената на доста болки и шевове след мача.

Валин си спомни за предстояването си срещу Фюри, като смята, че това притеснява Джошуа да го избере за съперник, защото знае, че шведът ще му нанесе трета загуба в кариерата. "Аз несъмнено съм най-добрата опция. Уайлдър загуби с нокаут последните си два мача с Фюри, с когото аз изкарах 12 рунда и му се наложи да си прави 47 шева."

"Ортис бе свален два пъти от Чарлс Мартин, когото Джошуа нокаутира за два рунда. Джо Джойс може да се представи добре срещу Джошуа, но е много далеч от Усик. Единствената причина Джошуа да не избере мен е, че знае, че аз ще му нанеса третата загуба в кариерата му", написа 31-годишният боксьор в социалните мрежи.

Припомнете си битката между Тайсън Фюри и Ото Валин във видеото:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички