Хърн изненада: Топ вариантът пред Джошуа, ако не се бие с Усик (+ още 3-ма боксьори)


Хърн изненада: Топ вариантът пред Джошуа, ако не се бие с Усик (+ още 3-ма боксьори)
Снимка: Lap.bg/Mark Robinson and Dave Thompson/Matchroom Boxing

4782 0

Бившият световен шампион Антъни Джошуа е посочил Дионтей Уайлдър за свой съперник номер едно, ако реваншът му срещу Александър Усик се провали, заяви промоутъра му Еди Хърн. Реваншът между Джошуа и Усик трябва да се състои през май или юни тази година. Ей Джей се стремеше да си върне титлите, след като ги загуби от украинеца през септември миналата година на стадиона на футболния Тотнъм Хотспър.

Към този момент обаче реваншът е под сериозен въпрос заради продължаващата руска инвазия в родината на Усик - Украйна. В момента шампионът се бие на фронтовата линия в защита на своята нация. Според промоутъра на Джошуа той е насочил погледа си към двубой с Уайдър, но в краткия му списък не е само Бронзовия бомбардировач, тъй като Хърн назова трима други бойци, които Джошуа и той самият са обсъждали като варианти. Това са Луис Ортис, Ото Валин и Джо Джойс.

Хърн побърза да напомни, че двубой с Уайлдър все пак ще бъде истинско изпитание за английския боксьор, като сподели: "Това не е междинен двубой, нека бъдем честни. Едно нещо е сигурно - той ще се бие с тежка категория от топ 10, с някои от най-добрите боксьори в света към момента. Антъни Джошуа неведнъж е доказвал, че ще се бие с всеки", завърши той.

Съвсем наскоро пък Антъни Джошуа посочи кого ще подкрепи в боя между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт, като призна, че мрази Уайт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички