Тайсън опитва да вкара специален човек в шоуто с Уайт: 57-годишен Фюри


Тайсън опитва да вкара специален човек в шоуто с Уайт: 57-годишен Фюри
Снимка: Getty Images/Guliver

2408 0

Бащата на Тайсън Фюри - Джон Фюри, може да се изправи срещу световния шампион Дилиън Уайт следващия месец. По-младият Фюри ще защитава световната си титла на 23 април на стадион "Уембли", като това ще бъде първият му двубой в Англия след завръщането му през 2018 г. Феновете все още не знаят кой ще се бие в платеното шоу, но може да се окаже, че ги очаква нещо вълнуващо, тъй като Тайсън разкри, че се опитва да уреди бой на баща си.

"Честно казано, опитвам се да включа Джон в програмата", заяви пред "Queensbury promotions" Циганския крал, който за първи път от 2019 г. се съревновава с някой различен от Дионтей Уайлдър. Фюри-старши прави професионална боксова кариера в периода 1987-1995 г. , завършвайки с рекорд 8-4-1. 57-годишният мъж не се страхува да предизвиква хората по време на появите си пред телевизионните камери, като една от най-явните му прояви в този аспект бе срещу Джейк Пол.

Веднъж дори Джон си позволи да се закани на бившия световен шампион в тежка категория Майк Тайсън. Твърдението се появи през 2020 г., когато легендарният боксьор разкри, че се завръща, което доведе до сблъсъка му с Рой Джоунс-младши.

Наскоро Антъни Джошуа сподели кого ще подкрепи измежду Тайсън Фюри и Дилиън Уайт, признавайки, че... мрази Уайт!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички