Топ 3 на най-бруталните нокаути на Кубрат Пулев (ВИДЕО)


Топ 3 на най-бруталните нокаути на Кубрат Пулев (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

4410 0

На най-добрия български боксьор - Кубрат Пулев, предстои да премери сили с американеца Джери Форест на 14-и май в САЩ. Кобрата ще се опита да се справи със съперника си, след което на ринга в търсене на победа срещу Сергей Ковальов ще се качи и брат му Тервел Пулев.

Родният №1 в тежка категория на световния бокс отново ще търси победа с нокаут, след като такава постигна в последния си мач срещу ММА боеца Франк Мир. 

Кобрата знае как да "приспи" противника си. В кариерата си той записва 29 победи от 31 срещи като 15 от тях са чрез нокаут. В кои случаи обаче българинът накара опонентите си да съжалят, че са се изправили срещу него?

Кубрат Пулев - Ивица Перкович (3-и рунд)

През пролетта на 2014 година Кубрат побеждава с нокаут в едва 3-ия рунд хърватина Ивица Перкович. Българинът постоянно превъзхождаше съперника. В 3-ия рунд нещата излязоха извън конрол, след като Перкович в рамките на минута отнесе двуцифрен брой сериозни удари. Първоначалният му опит да отвърне бе възспрян от нова доза мощни "бомби", които го принудиха, да се откаже.

Кубрат Пулев - Джоуи Абел (4-и рунд)

3 нокдауна в 1 рунд. Малко хора биха могли да оцелеят в подобна ситуация. Джоуи Абел обаче и в 3-е случаи се изправя на крака, решен да продължи. Гонгът спасява американеца от нова порция удари на Кобрата. Той се оттегля в ъгъла си във видимо недобро състояние, което налага съдията да прекрати двубоя, за да вдигне българинът победоносно ръце.

Кубрат Пулев - Франк Мир (1-и рунд)

След загубата от Антъни Джошуа Кубрат Пулев получи доза закани от бившия шампион в тежка категория на UFC Франк Мир. Кобрата бе предизвикан на бой в триъгълен ринг с изцяло нов за него формат, наречен "Triad Combat". Това, а и фактът, че ще се изправи срещу шампиона на негова територия (Арлингтън, Тексас) не стреснаха българина, който "приспа" противника си още в първия рунд.

Освен адмирации за бруталния нокаут Кобрата получи и такива от феновете по цял свят за това, че не довърши съперника си, който след първите 2 удара едва стоеше на краката си.

Ето къде може да гледаме на живо предстоящите срещи на братя Пулеви

Всичко най-интересно около мачовете на двамата родни боксьори научете в SPORTLIVE.BG 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички