Тервел Пулев с трогателно признание коя е най-ценната му титла


Тервел Пулев с трогателно признание коя е най-ценната му титла
Снимка: LAP.bg

1934 0

Българският боксьор Тервел Пулев заяви, че най-ценната титла в неговия живот е да бъде баща. Тево, който е бронзов медалист от Олимпийските игри в Лондон през 2012, призна, че за нищо на света не би заменил бащинската титла с друга.

Във Фейсбук Тервел публикува снимка с тримата си синове и описа как протичат неговите вечери. "По подобен начин протичат вечерите у дома за нас. Времето с децата и със семейството е нещо, без което вече не бих могъл да си представя живота", започна Тервел.

"Свикнал съм и си ги търся. Уж обикновени ситуации или дребни неща, но някой ще каже просто битовизми. А за мен е най-ценното време. Но не ни липсват и писъци и сръдни, ако по-големият е победил на нещо по-малкия.

Страшно много ме радва, че малкият Самуил ме търси и винаги иска да ме "усети". Често с него се захласваме в нашия свят, по дадена новоизмислена игра и се смеем заедно. За разлика от Калоян, който вече е тинейджър и е в етапа, когато си на дистанция от мама и тате "защото са скучни и не са фън.

Ако трябва да обобщя какво чувствам е, че да си баща е най-ценната титла за мен и не бих я разменил за никоя друга! Чувствам се благословен от Господ!", завърши Тервел Пулев.

Наскоро Тервел Пулев разкри и кога ще е следващата му битка на ринга (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички