ВИДЕО: Бруталният и категорично забранен удар, с който Пулев разтърси Ковальов


ВИДЕО: Бруталният и категорично забранен удар, с който Пулев разтърси Ковальов
Снимка: GettyImages

42781 0

Най-добрият ни представител в полутежка категория - Тервел Пулев, допусна първото си поражение при професионалистите рано в неделя сутрин. Българинът даде всичко от себе си, но това се оказа недостатъчно срещу Сергей Ковальов, който показа страхотна класа и надигра тотално българина. 

Представителят на България представляваше постоянна заплаха за своя съперник, но почти всяка атака на Тервел беше последвана от двойни прави удари от бившия световен шампион и през целия двубой Пулев не успя да се нагоди към скоростта на ръцете на Трошача. 

Непозволеният удар на Пулев срещу Ковальов 

В един от последните рундове Тервел се беше хвърлил да търси нокаут, тъй като губеше по точки и задължително трябваше да търси начин да прекрати преждевременно двубоя. 

При един от тези опити десен прав на родния представител не сполучи, но при връщането на ръката към гарда Пулев "закова" брутален лакът в скулата на Сергей Ковальов. 

Руснакът беше видимо разтресен, като за 10-ина секунди боят беше спрян, но Ковальов бързо се съвзе и срещата продължи. За действията си Пулев получи забележка, но не и отнета точка, тъй като съдията прецени, че действията на Тервел са случайни. 

ВИЖТЕ: Какво разкри Тервел за първото си поражение при професионалистите

Ето и видео от ситуацията: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от ЦСКА

Как едно колебание спря легенда на Ман Сити за... ЦСКА!

Котдивоарската футболна легенда Яя Туре е един от най-именитите футболисти, които са могли да заиграят в българското...

Реклама
Най-четени новини

виж всички