След 4 месеца чакане: "Трилър" плати на братя Пулеви за мачовете с Ковальов и Форест


След 4 месеца чакане: "Трилър" плати на братя Пулеви за мачовете с Ковальов и Форест
Снимка: БГНЕС

2461 0

Около четири месеца е трябвало да чакат братята Тервел и Кубрат Пулеви, за да си получат хонорарите за майските си битки в САЩ. Това стана ясно от публикация на журналиста Дан Рафаел в Туитър.

Както е известно, Тервел се боксира с руснака Сергей Ковальов, а Кубрат се изправи срещу американеца Джери Форест. По-големият брат постигна победа, но по-малкият записа първата си загуба в кариерата на професионалист.

Скоро след мачовете се появи информация, че компания "Трилър", под чиято юрисдикция се проведоха двете битки, не е изплатила хонорарите на бойците. Същото било положението и с Ковальов, като само Форест бил получил някакви пари, но те били малка част от договореното.

Сега Рафаел пише, че и руснакът, и братя Пулеви, са си получили заработеното на ринга. изплащането е станало факт "преди няколко седмици". Журналистът твърди, че информацията му е дадена от самите боксьори. Той допълва, че е имало съдебни заплахи, но всичко е решено без съд.

Според журналист от канала "Спортната джунгла", хонорарът на Кобрата е бил 204 000 долара, а този на брат му - 195 000. Ковальов е спечелил половин милион долара. А "Трилър" отричаха, че не са платили на братя Пулеви. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Хайнц от ЦСКА не е само конте - той има бизнес с облекло

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички