Ексклузивно: Кубрат Пулев преговаря с Тайсън Фюри за нов мач за световната титла


Ексклузивно: Кубрат Пулев преговаря с Тайсън Фюри за нов мач за световната титла
Снимка: GettyImages

4578 0

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев преговаря с шампиона на WBC Тайсън Фюри за мач за световната титла в тежка категория. Това разкри самият Пулев пред БНТ, като уточни, че всичко е на етап преговори и на този етап няма яснота къде и срещу кого ще бъде следващата му битка на ринга.

Желанието на Кубрат Пулев е да се бие за трети път за световната титла при най-тежките, след като по-рано през кариерата си загуби от Владимир Кличко и Антъни Джошуа в мачове за световния връх. Кобрата се надява, че ще излезе на ринга срещу сериозен съперник, а защо това да не бъде Фюри.

Кобрата се надява на трети мач за световната титла

"Ще направим нов мач. Надявам се сега с Тайсън Фюри да стане мач. Това ще бъде доста по-смислено и много по-ефективно", заяви Кубрат Пулев пред БНТ. Тайсън Фюри се готви за битка на 3 декември в Кардиф, но на този етап няма конкретен съперник, след като преговорите с Антъни Джошуа пропаднаха.

Пулев може да се боксира за трети път срещу Чисора?

Българският боксьор добави още , че се водят преговори и за трети мач с британеца Дерек Чисора, който го победи по-рано през годината. "Той (Чисора) не е единственият боксьор, бил съм го. Колко пъти да го бия вече? И последния път го бих, но сега така прецениха, вдигнаха неговата ръка, аз съм доволен винаги от себе си", каза Кубрат Пулев.

"Казах на Чисора за трети мач, той ми предложи да пушим джойнт"

Тервел Пулев се качва на ринга през декември

Братът на Кубрат - Тервел, също очаква да се качи на ринга до края на годината. Най-вероятно неговият мач ще бъде насрочен за декември. "Ако ме питате за противник и за място, още не мога да Ви кажа, но когато се изясни, ще го обявим", каза Тервел Пулев пред БНТ.

Наскоро Кубрат Пулев прогнозира кой ще спечели евентуална битка между Тайсън Фюри и Олександър Усик (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички