Трите думи, с които Кубрат Пулев се обърнал към съдията след загубата от Чисора


Трите думи, с които Кубрат Пулев се обърнал към съдията след загубата от Чисора
Снимка: Getty Images

28809 0

Бог вижда всичко. С тези думи Кубрат Пулев се е обърнал към съдията на ринга след загубата от Дерек Чисора в Лондон. Разкритието направи братът на Кобрата - Тервел, който пък е отишъл специално до рефера, за да му каже, че съдийството му е било "престъпно слабо".

В публикация във Фейсбук Тервел Пулев пише следното: "Реферът оказа голяма роля за развоя на мача, защото позволяваше на Чисора да използва много нечисти удари в клинча. И съответно спираше играта и предупреждаваше устно Кубрат при всяко негово замахване в близкия бой или при опит да натисне британеца надолу."

Кобрата: Питах Чисора за трети мач, но...

"Също се видя, че ринговият съдия допусна в почивките да приема наставления от Тони Белю (личен приятел на Дерек Чисора). Затова при цялата ми сдържаност си позволих да кажа в очите на въпросния съдия след последния гонг, че това съдийство е престъпно слабо.

А когато Кубрат се доближи до мен и съдията, единственото, което се отрони от устата на българския боксьор беше "God see everything!", написа Тервел във Фейсбук. Какво още каза Тервел Пулев за загубата на Кубрат Пулев от Дерек Чисора, четете на посочения линк!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички