Тервел Пулев на 40: Първата победа на българина в професионалния бокс (ВИДЕО)


Тервел Пулев на 40: Първата победа на българина в професионалния бокс (ВИДЕО)
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2573 0

Една от най-важните победи за Тервел Пулев, а може би и най-важната такава, е при дебюта му в професионалния бокс на 3 декември 2016 година. Той нокаутира хърватина Томислав Рудан в трети рунд от общо шест и така сложи началото на серия от 16 поредни победи на ринга, а сега ще ви припомним паметния мач в зала " Арена Армеец" в чест на 40-годишния му юбилей. 

В боксовата гала вечер "Нощта на шампионите" Тервел Пулев излезе за своя дебютен мач на професионалния ринг пред 15 000 зрители. Тервел излезе на ринга, заедно с личния си треньор Борислав Бояджиев, тогавашния треньор на Кубрат в "Зауерланд" – легендата Ули Вегнер и мениджъра на агенция "Зауерланд" - Кале Зауерланд.

Още в първия рунд Пулев показа, че е добре подготвен за срещата, като не даде абсолютно никакъв шанс на опонента си Рудан. В края го прати в нокдаун, също така и във втория рунд. Успехът на по-малкия от братята Пулеви дойде в трети рунд, след отправен десен прав, последван от ляв ъперкът от Тервел. Рудан не успя да се изправи, след отброяване на главния съдия Венцислав Николов.

А ето и коя е най-ценната титла в живота на Тервел Пулев, според самия него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички